Cursussen op Curaçao

Woon jij op Curaçao, ben jij tussen de 18 en 55 jaar en gemotiveerd om in de horeca aan de slag te gaan? Dan is een goede cursus op Curaçao jouw volgende stap! Gelukkig hoef je niet lang te zoeken, want At Your Service biedt verschillende (aanvullende) cursussen op Curaçao aan. Hiermee krijg je snel alle kneepjes van het vak onder de knie.

cursussen op curacao keukenNeem contact op

KAS, BAS en doorgroeien!

Haal je SVH-diploma KAS of BAS en word een kundige keukenassistent of laat jouw hospitality skills de vrije loop als bedieningsassistent. Na het behalen van dit diploma ken je de basis, maar wij zorgen ervoor dat je bij een restaurant of hotel aan de slag kunt, zodat je ook direct praktijkervaring op kunt doen. Wil je doorgroeien tot een zelfstandige kok, gastheer of barista? Met onze cursussen behoort zelfs een managementfunctie tot de opties!

Cursussen op Curaçao: theoretisch en praktisch

At Your Service biedt verschillende onboard trainingen aan die zowel theoretisch als praktisch van aard zijn. Al onze cursussen op Curaçao zijn door ervaren professionals ontwikkeld en kunnen zowel online als op locatie worden gegeven. Via interactieve video’s en modules word je met onze cursussen op Curaçao getraind op een plezierige en effectieve wijze!

Cursussen op Curaçao: een overzicht

Je vraagt je vast af welke cursussen op Curaçao we allemaal aanbieden. Bekijk snel ons overzicht en ontdek alle mogelijkheden. Daarnaast zullen wij ook een viertal online cursussen voor je uitlichten: Leidinggeven in de horeca, Bakkerij, Hygiëne en Dranken bereiden en serveren. Zit er ook iets voor jou bij?

Leidinggeven in de horeca

Denk jij dat je het in je hebt om leiding te geven? Naast de juiste persoonlijkheid is het vooral een kwestie van heel veel leren en ervaring opdoen. De cursus “Leidinggeven in de horeca” biedt inzicht in de essentiële aspecten van leidinggeven en leert alles over de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met leidinggeven in de horeca.

Bakkerij

Deze cursus op Curaçao biedt een boeiende reis in de wereld van het bakken van heerlijke, verse broden en prachtige taarten. Als deelnemer krijg je een kijkje achter de schermen van een bakkerij en ontdek je hoe deze smakelijke lekkernijen worden gemaakt. De cursus biedt een interactieve ervaring, waarbij je kennis opdoet die je in je eigen keuken kunt toepassen.

Hygiëne

Hygiëne is van cruciaal belang bij het bereiden van en werken met voedsel. Als professional in de horeca draag je de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van je gasten. In de cursus op Curaçao “Hygiëne” leer je niet alleen hoe je voorkomt dat gasten door bedorven voedsel ziek worden, maar het richt zich ook op jouw persoonlijke hygiëne.

cursussen op curacao wijnNeem contact op

Dranken bereiden en serveren

Deze e-learning “Dranken bereiden en serveren” behandelt algemene serveerregels en basisprincipes van het bereiden van verschillende dranken. Of het nu gaat om bier, wijnen, koffie, melk of frisdranken, de cursus biedt een brede basis die je kunt toepassen in allerlei verschillende situaties.

Begin direct!

Trekt het idee van een cursus op Curaçao je en wil je zo snel mogelijk beginnen? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor eventuele vragen. Het kan een geweldige kans zijn om te leren, te groeien en te genieten van een unieke leerervaring op dit prachtige eiland!

Maak je droombaan een werkelijkheid.

Neem contact op

Bekijk ook...

Opleidingen
Detachering
Vind een baan!

Do you have a question?

Feel free to contact us

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close